Βίος και πολιτεία του Ηλία Παναγιώταρου: Οταν ο Χρυσαυγίτης εξύβριζε και προπηλάκιζε Σκοπιανό νταλικέρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίος και πολιτεία του Ηλία Παναγιώταρου: Οταν ο Χρυσαυγίτης εξύβριζε και προπηλάκιζε Σκοπιανό νταλικέρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο να επιδίδεται σε ένα από τα γνωστά ρεσιτάλ αθλιότητας που συνηθίζει να δίνει ανέβηκε την Τρίτη στο Youtube.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσιεύει ο ιστότοπος Zougla και το οποίο είναι άγνωστο πότε ελήφθη (κάποιος από κάτω σημείωνει ότι είναι τουλάχιστον τεσσάρων χρόνων), διακρίνεται ο Ηλίας Παναγιώταρος να εξυβρίζει, να ξεφτυλίζει και να προπηλακίζει έναν Σκοπιανό οδηγό νταλίκας τον οποίο έχει σταματήσει στην Εθνική Οδό για «έλεγχο» υποκαθιστώντας τις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται να ξεκολλάει το διακριτικό σήμα με τα αρχικά «ΜΚ» από το πίσω μέρος του βυτιοφόρου και στη συνέχεια να το τοποθετεί βίαια στο μέτωπο του κατατρομαγμένου οδηγού. Και δεν σταματά εκεί... Στη συνέχεια τον ψεκάζει στο πρόσωπο με ένα σπρέι, την ίδια ώρα που ο συνοδός του -και προφανώς εικονολήπτης του- βρίζει ανελέητα τον οδηγό.

«Μην ξαναπατήσεις στην Ελλάδα» ακούγεται λίγο αργότερα να φωνάζει κατά τη διάρκεια του παραληρήματός τους, ενώ κινείται γύρω από τη νταλίκα.

Βίος και πολιτεία του Ηλία Παναγιώταρου: Οταν ο Χρυσαυγίτης εξύβριζε και προπηλάκιζε Σκοπιανό νταλικέρη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ