Για ποιο λόγο απειλεί με... σφαλιάρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - iefimerida.gr

Για ποιο λόγο απειλεί με... σφαλιάρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Για ποιο λόγο απειλεί με... σφαλιάρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερπροστατευτικός για την σύντροφό του Βάσω Λασκαράκη εμφανίστηκε σε μια ακόμα συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό Adore της εφημερίδας Μακεδονία, λέγοντας πως θα «κυνηγήσει» όσους έγραφαν διάφορα για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του αν πάει κάτι στραβά.

«Είναι τόσο πρώιμη η κατάσταση που αν στραβώσει κάτι, θα βγω και θα δίνω σφαλιάρες σε όποιον έγραψε το οτιδήποτε. Είναι πολύ νωρίς και στις εγκυμοσύνες δεν ξέρουμε πως είναι τα πράγματα...» τόνισε.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι τριών μηνών έγκυος, αλλά το ζευγάρι επειδή θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. «Μπορεί να είναι εύκολα, μπορεί να είναι δύσκολα, για αυτό και δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω» σημείωσε ο Τσιμιτσέλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ