Οι Καρντάσιανς γίνονται ροζ ταινία - Η φοβερή ομοιότητα της πρωταγωνίστριας με την Κιμ [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι Καρντάσιανς γίνονται ροζ ταινία - Η φοβερή ομοιότητα της πρωταγωνίστριας με την Κιμ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ροζ ταινία-παρωδία του σόου των Καρντάσιανς «Keeping Up With The Kardashians» βρίσκεται στα σκαριά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνει η Κιάρα Μία γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες τέτοιου είδους και της οποίας η ομοιότητα με την Κιμ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ιστοτόπου ΤΜΖ πρόθεση της εταιρείας παραγωγής δεν είναι να διακωμωδήσουν το γνωστό sex tape με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν και τον Ray J. Ωστόσο, ο ράπερ θα κάνει μια γκεστ εμφάνιση. Το σενάριο, μάλιστα, τον θέλει να πιάνει «στα πράσα» την Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάινι Γουέστ.

Πληροφορίες για το ποιοι θα ενσαρκώσουν τις αδελφές της Κιμ, Χλόη και Κόρτνεϊ αλλά και τα αγόρια της... παρέας προς το παρόν δεν υπάρχουν, αλλά αναμένονται σύντομα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ