Τη ντροπή της για την παράλογη δολοφονία του στρατιώτη στο Λονδίνο εξέφρασε η οικογένεια του δράστη - iefimerida.gr

Τη ντροπή της για την παράλογη δολοφονία του στρατιώτη στο Λονδίνο εξέφρασε η οικογένεια του δράστη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βαθιά της ντροπή και τη βαθύτατη θλίψη της για την παράλογη, όπως τη χαρακτήρισε, δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη Λι Ρίγκμπι εξέφρασε η οικογένεια του δράση Μάικλ Αντεμπολάτζο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι συγγενείς του 28χρονου τοποθετήθηκαν για την πράξη του 28χρονου ισλαμιστή.

«Θέλουμε να δηλώσουμε δημοσίως ότι πιστεύουμε πως η βία στο όνομα της θρησκείας ή της πολιτικής δεν έχει καμία θέση», είπε η οικογένεια του Αντεμπολάτζο και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι όλα τα μέλη της κοινωνίας που σκέφτονται σωστά έχουν την ίδια άποψη οπουδήποτε κι αν έχουν γεννηθεί και οποιεσδήποτε κι αν είναι οι θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις. Θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς του Λι Ρίγκμπι».

Ο Μάικλ Αντεμπολάτζο εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση, ενώ ο άλλος ύποπτος για την δολοφονία του στρατιώτη, ο 22χρονος Μάικλ Αντεμπογουέιλ, πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και πρόκειται να ανακριθεί από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ