Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Για ποια διάσημη τραγουδίστρια παράτησε ο Πάτινσον την Στιούαρτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Για ποια διάσημη τραγουδίστρια παράτησε ο Πάτινσον την Στιούαρτ [εικόνες]

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Για ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια παράτησε ο Πάτινσον τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά έχουν πάρει οι φήμες στο Χόλιγουντ μετά τον τελευταίο χωρισμό του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Κρίστεν Στιούαρτ που μοιάζει να είναι οριστικός. Οι κακές «γλώσσες» λένε ότι ο ηθοποιός παράτησε την καλή του για χάρη μιας φίλης της και πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Ο λόγος για την Κέιτ Πέρι με την οποία πήγε μαζί ο Πάτινσον στη πρόβα νυφικού μιας φίλης τους και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Πριν από μερικούς μήνες όταν ακόμη η Κέιτ Πέρι έκανε στενή παρέα με την Κρίστεν Στιούαρτ δεν είχε διστάσει να εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της για τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ όταν οι πρωταγωνιστές του Twillight τα βρήκαν ξανά η τραγουδίστρια είχε διαφωνήσει με την απόφαση της ηθοποιού λέγοντάς της πως «αυτή η σχέση δεν πρόκειται να κρατήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ