Τι κάνει η Μαρία Σαράποβα όταν έχει ρεπό [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι κάνει η Μαρία Σαράποβα όταν έχει ρεπό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα περίμενε κανείς πως αυτές τις στιγμές θα είχε τον... κόσμο στα πόδια της. Δεν είναι απλά το Νο.2 στον κόσμο. Πρόκειται για την πιο ακριβοπληρωμένη τενίστρια. Και μάλιστα μόλις ξεκίνησε μία πολύ σημαντική «μάχη», αυτή στα γαλλικά κορτ, για το Ρολάν Γκαρός. Μόνο που, όπως φαίνεται, η Μαρία Σαράποβα δεν περνά τα ρεπό της όπως θα της ταίριαζε.

Τουλάχιστον αυτό το μήνυμα έστειλε η ίδια με μία δημοσίευσή της στο twitter, στην οποία είχε προφανώς χιουμοριστική διάθεση. Η Ρωσίδα σταρ του τένις ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία αντί για ρακέτα κρατά μία σκούπα και καθαρίζει το κορτ που προπονείται. «Αυτά με βάζουν να κάνω όταν έχω ρεπό!», ήταν το δικό της σχόλιο.

Τι κάνει η Μαρία Σαράποβα όταν έχει ρεπό [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στο αγωνιστικό μέρος του Ρολάν Γκαρός, όπου υπερασπίζεται τον τίτλο της, η Σαράποβα «ξεμπέρδεψε» εύκολα με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (κέρδισε την Χσίεχ Σου Βέι 6-2, 6-1) και η επόμενη αναμέτρησή της είναι κόντρα στην Εουζενί Μπουσάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ