Με ξανθές τρέσες και τάνγκα μαγιό ο Ματ Ντέιμον [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Με ξανθές τρέσες και τάνγκα μαγιό ο Ματ Ντέιμον [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς μεταμορφωμένος (στα όρια της μετάλλαξης) εμφανίσθηκε ο Ματ Ντέιμον για τις ανάγκες του ρόλου του ως εραστή του Λιμπεράτσε στο Behind the Candelabra.

Οι ξανθές τρέσες είναι από τις ελάχιστες τρίχες που μπορεί να διακρίνει κανείς στο λαδωμένο και «φουσκωμένο» κορμί του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού που δεν δίστασε να κάνει ό,τι χρειαστεί για να απεικονίσει πειστικά τον Σκοτ Θόρσον, εραστή του Λιμπεράτσε (τον οποίο υποδύεται εδώ ο Μάικλ Ντάγκλας).

Με ξανθές τρέσες και τάνγκα μαγιό ο Ματ Ντέιμον [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αν και, σύμφωνα με την συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών, η σωματική μεταμόρφωση ήταν το μικρότερο από τα επιτεύγματα του Ντέιμον ο οποίος είναι εξαιρετικός σε ένα εξαιρετικά ριψοκίνδυνο για την εικόνα του ρόλο.

Με ξανθές τρέσες και τάνγκα μαγιό ο Ματ Ντέιμον [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Πάντως οι κριτικές για το Behind the Candelabra είναι διθυραμβικές. Το ίδιο και η ανταπόκριση του κοινού όταν προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών. Δικαιώνοντας την απόφαση των δυο σταρ να συμμετέχουν σε μια ταινία που κανένα στούντιο δεν ήθελε να χρηματοδοτήσει, χαρακτηρίζοντάς την ως «πολύ γκέι».

Με ξανθές τρέσες και τάνγκα μαγιό ο Ματ Ντέιμον [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ