Διόδια, βενζίνη και κακοί δρόμοι μείωσαν κατά 40% την κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς - iefimerida.gr

Διόδια, βενζίνη και κακοί δρόμοι μείωσαν κατά 40% την κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς

Διόδια βενζίνη και κακοί δρόμοι μείωσαν κατά 40% την κυκλοφορία των οχημάτων στι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων στις εθνικές οδούς φτάνει σε ποσοστό που προσεγγίζει το 40% αθροιστικά από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα. Αιτία τα αυξημένα διόδια, η ακριβή βενζίνη και τα συνεχή έργα στους οδικούς άξονες. Μάλιστα η κυκλοφορία λιγότερων οχημάτων έχει προκαλέσει ζημιές και στην εταιρεία παραχώρησης Ολυμπία Οδός Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει την εκμετάλλευση και λειτουργία του οδικού άξονα Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή» και σύμφωνα με τον δημοσιευμένο ισολογισμό για τη χρήση 2012, η εταιρεία κατέγραψε καθαρές ζημίες ύψους 57,7 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 30,2 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο χρόνο. Αντίστοιχα, ο κύκλος εργασιών περιορίστηκε σε 58,6 εκατ. ευρώ, έναντι 68,2 εκατ. ευρώ το 2011. Σημειώνεται ότι στην κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού συμμετέχουν οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι (Ελλάκτωρ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και J&P Αβαξ), η Vinci Concessions και η Hochtief.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ