Επιμένει η ΔΗΜΑΡ για το αντιρατσιστικό: Θα το ψηφίσουμε ακόμα και εάν το καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Επιμένει η ΔΗΜΑΡ για το αντιρατσιστικό: Θα το ψηφίσουμε ακόμα και εάν το καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα επιμείνει η ΔΗΜΑΡ στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμα και μια σχετική πρόταση νόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, ο κ. Παπαδόπουλος αναγνώρισε πως υπάρχει σοβαρή διαφωνία με την Νέα Δημοκρατία, ωστόσο επεσήμανε πως δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής, με την επίθεση όμως προς το Μαξίμου να συνεχίζεται, καθώς δήλωσε πως ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. «Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ» σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε εκ νέου την ξεκάθαρη υποστήριξη του κόμματος όσον αφορά την κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ενώ υποστήριξε πως η ΔΗΜΑΡ θα εξετάσει την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ και δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμη και μια σχετική πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ