BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Πολυτελές γερμανικό κουπέ με ιταλικές επιρροές - iefimerida.gr

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Πολυτελές γερμανικό κουπέ με ιταλικές επιρροές

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Πολυτελές γερμανικό κουπέ με ιταλικές επιρροές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, που παρουσίασε η BMW στην καθιερωμένη εκδήλωση παλαιών αυτοκινήτων αλλά και όχι μόνο στη Villa D' Este στο Κόμο, είναι ένα κουπέ της κατηγορίας πολυτελείας.

Ακριβώς όπως πέρυσι είχε συνεργαστεί με τη Zagato έτσι η γερμανική εταιρεία συνεργάστηκε φέτος με την Pininfarina, που άλλωστε εξειδικεύεται στα οχήματα πολυτελείας -βλέπε Ferrari- ενώ το Gran Lusso Coupe είναι όντως όνομα και πράγμα σε ότι αφορά το λούσο.

Χαρακτηριστικό της εμφάνισής του η πολύ κομψή ενσωμάτωση των παραδοσιακών «νεφρών» στο σύνολο μάσκας- προφυλακτήρα και πιο γενικά οι χυτές γραμμές του, που δίνουν μια εικόνα και της αναμενόμενης σειράς 8. Ενδεχόμενα και της νέας σειρά 7, που προγραμματίζεται για το 2015.

Ο κινητήρας κάτω από το μεγάλο καπό είναι φυσικά V12, ενώ το εσωτερικό κάνει σαφές πως πρόκειται για ένα high end κουπέ από όλες τις απόψεις. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι γερμανοί «το ξύλο στο διάκοσμο του BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe ονομάζεται kauri και η ηλικία του φτάνει τα 48.000 χρόνια».

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Πολυτελές γερμανικό κουπέ με ιταλικές επιρροές | iefimerida.gr 0
BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Πολυτελές γερμανικό κουπέ με ιταλικές επιρροές | iefimerida.gr 1
BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Πολυτελές γερμανικό κουπέ με ιταλικές επιρροές | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ