Η Ζιζέλ χορεύει σάμπα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ χορεύει σάμπα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα παλιότερο βίντεο που δείχνει την 32χρονη Ζιζέλ να χορεύει ανέμελη στην παραλία. Η καλύτερη απόδειξη ότι μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι.

«Οι ατέλειές μας είναι που μας κάνουν μοναδικές και όμορφες. Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι πραγματικές. Κάτι που δεν συναντάς συχνά πλέον σε φωτογραφήσεις μόδας». Έτσι εξηγεί η 32χρονη Βραζιλιάνα την απόφασή της να φωτογραφηθεί χωρίς make up, hair stylist ή την βοήθεια του Photoshop για τις ανάγκες της καμπάνιας της BLK DMN.

Κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Καθώς επίσης και η πιο ακριβοπληρωμένη, με ετήσια εισοδήματα της τάξεως των 45 εκ. δολαρίων.

Αυτή είναι η τελευταία είδηση από τον γαλαξία της Ζιζέλ. Μόνο που αρκετά σάιτ προτίμησαν να μην την αναπαράγουν σκέτη, αλλά συνοδεία του βίντεο με τον άκρως καλοκαιρινό χορό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζιζέλ Μπούντχεν fashionista BLK DMN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ