«Αν δεν έφευγα από την Ελλάδα θα αυτοκτονούσα από βαρεμάρα», δηλώνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Για την εσωτερική ανάγκη που τον οδήγησε να φύγει από την Ελλάδα μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Ήταν μια εσωτερική ανάγκη. Στην Ελλάδα, μετά από 13 χρόνια συνεχούς δουλειάς, η καριέρα μου θα έμενε στάσιμη: Θα συνέχιζα να δουλεύω στο θέατρο και την τηλεόραση, θα έφτανα στα 40 μου, θα είχα ένα ωραίο σπίτι και οικογένεια και θα ήθελα να αυτοκτονήσω από βαρεμάρα». Αυτό δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες τα τελευταία χρόνια, στο TV GLAM.

Προσθέτοντας, σχετικά με το American Dream «Τίποτα στη ζωή δεν είναι άπιαστο. Αρκεί να το πιστεύεις πραγματικά. Οι δυνατότητές μας φτάνουν εκεί όπου φτάνουν τα όνειρά μας».

Συγκεκριμένα για την διαφορά μεταξύ χρηματικών απολαβών, ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Banshee, επισημαίνει «Τα χρήματα δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά στην Ελλάδα. Μιλάμε για μια παγκόσμια αγορά, με παραγωγές πολλών εκατομμυρίων. Ακόμα κι ένας άγνωστος, πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός, μπορεί να βγάλει από 400 χιλιάδες δολάρια μέχρι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, αν κλείσει μια δουλειά ως πρωταγωνιστής σε κεντρικό σίριαλ.»

Αν και η απάντησή του που έχει το περισσότερο ενδιαφέρον αφορά το πως είναι να δουλεύεις στο σετ μιας αμερικανικής σειράς; «Όταν δουλεύεις σε ένα σετ της τάξεως των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, απλά δεν θες να τελειώσει το γύρισμα. Σου παρέχουν τα πάντα. Οι ρυθμοί είναι εντελώς διαφορετικοί και όλοι κάνουν τη δουλειά τους χωρίς φωνές και δράματα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ