Σοκ-Το πρόσωπο του Ρομπ Λόου θυμίζει τεντωμένη γάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ-Το πρόσωπο του Ρομπ Λόου θυμίζει τεντωμένη γάτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς αγνώριστος είναι ο Ρομπ Λόου στα πλαίσια του ρόλου του ως πλαστικού χειρούργου δίπλα στους Ματ Ντέιμον και Μάικλ Ντάγκλας στην τηλεταινία για την ζωή του Λιμπεράτσε. Ένα λουκ που του προκάλεσε ημικρανίες σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Υπήρχαν μέρες που σκεφτόμουν. Αυτός εδώ είναι ο ρόλος που θα τελειώσει την καριέρα μου. Όταν δηλαδή έμπαινα στο σετ και έβλεπα τον Μάικλ (σ.σ. Ντάγκλας) να φοράει το κουστούμι που τον έκανε χοντρό και το καφτάνι του και δίπλα τον Ματ (σ.σ. Ντέιμον) με βελουτέ κολλητά σορτσάκια. Πίστευα ότι αυτό ήταν το τέλος για όλους μας».

Σοκ-Το πρόσωπο του Ρομπ Λόου θυμίζει τεντωμένη γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο Ρομπ Λόου για το Behind the Candelabra, την τηλεταινία για την ζωή του Λιμπεράτσε στην όποια παίζει τον κομβικό ρόλο του πλαστικού χειρούργου Δρ. Τζακ Σταρζ (σ.σ. ο οποίος μοιάζει με γάτα) που προσλαμβάνει ο Λιμπεράτσε για να κάνει τον νεαρό εραστή του να του μοιάζει και φυσιογνωμικά.

Σοκ-Το πρόσωπο του Ρομπ Λόου θυμίζει τεντωμένη γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο -φημισμένος για την ομορφιά του- ηθοποιός δέχτηκε πρόθυμα να παραμορφώσει το πρόσωπό του. Χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες «Το να είναι το δέρμα σου τραβηγμένο (σ.σ. με ταινία) για τόσες πολλές ώρες καθημερινά μου προκάλεσε ημικρανίες. Είναι η τεχνική που χρησιμοποιήσουν στο Χόλιγουντ πριν τα λίφτινγκ. Κατάλαβα πως ένοιωθε η Τζόαν Κρόφορντ σε όλη την διάρκεια της καριέρας της».

Σοκ-Το πρόσωπο του Ρομπ Λόου θυμίζει τεντωμένη γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ