70 εκατ. η Τσέλσι σε Φάμπρεγας - iefimerida.gr

70 εκατ. η Τσέλσι σε Φάμπρεγας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προκαλέσει «σεισμό» στη μεταγραφική αγορά θέλει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς επιμένει για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας. Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος της Άρσεναλ παραμένει ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος των «μπλε» για το καλοκαίρι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας θεωρεί τον Ισπανό άσο ως τον καλύτερο παίκτη, στη θέση του, στον κόσμο, πιστεύει ότι θα είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ και ετοιμάζει εντυπωσιακή πρόταση για να τον πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ξέρει, όμως, ότι η Άρσεναλ πολύ δύσκολα θα δεχτεί να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2014. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ ο Αμπράμοβιτς ανέβασε την πρόταση στα 70 εκατ. ευρώ (!) για τον Ισπανό σταρ και περιμένει την απάντηση της Αρσεναλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ