Το σπαρακτικό γράμμα της οικογένειας της 39χρονης Αρτεμις που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο σύντροφό της - iefimerida.gr

Το σπαρακτικό γράμμα της οικογένειας της 39χρονης Αρτεμις που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο σύντροφό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κρίση της Δικαιοσύνης αλλά και του Θεού «παραπέμπει» τον 26χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της κόρης τους, της 39χρονης Αρτεμις, που βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα το Πόρτο Γερμενό, η οικογένειά της.

Στο σπαρακτικό γράμμα της οικογένειας της άτυχης κοπέλας που δημοσιεύει το Star, οι συγγενείς της τονίζουν ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο τους και τη θλίψη τους, εκφράζουν τη συντριβή τους για το χαμό της, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η επιστολή της οικογένειας της Αρτεμις έχει ως εξής:

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τον πόνο και τη θλίψη μας. Είμαστε συντετριμμένοι. Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος θάνατος. Χάσαμε το στολίδι μας. Το χαμόγελο της ψυχής μας. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και στην κρίση του Θεού. Εκείνοι ξέρουν. Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τη θεία μας και να σταθούμε στα πόδια μας. Είμαστε ένα. Αυτό θα ήθελε και η Αρτεμισούλα μας. Να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι.

Αγγελική μορφή, αγγελική ψυχή. Με το χαμόγελό της έδινε κουράγιο και αισιοδοξία στους γύρω της. Η αστείρευτη αγάπη που πήγαζε από μέσα της της χάριζε λάμψη που αιχμαλώτιζε όποιον την κοιτούσε. Από τα χείλη της μόνο καλά λόγια έβγαιναν. Το μυαλό της, η ψυχή της κάτι άλλο από καλοσύνη δεν γνώριζε. Είχε αγάπη και όρεξη για ζωή. Αυτοί που την ήξεραν το γνώριζαν καλά. Για εμάς που την αγαπούσαμε θα ζει στις καρδιές μας και θα μας συντροφεύει ως φύλακας άγγελος.

Καλό ταξίδι Άρτεμις,

Η μητέρα σου,
οι θείοι σου,
τα ξαδέλφια σου».

Η 39χρονη βρέθηκε νεκρή σε ερημική περιοχή στο Πόρτο Γερμενό την περασμένη εβδομάδα. Βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της είναι ο 26χρονος σύντροφός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ