Για κίνδυνο αποβολής των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη μιλούν στην ΕΠΟ - iefimerida.gr

Για κίνδυνο αποβολής των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη μιλούν στην ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει ξανά το έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ενέργεια των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών προκειμένου να κηρύξουν έκπτωτη τη διοίκηση της ΕΠΟ για μια σειρά παραβάσεων, μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό της Εθνικής από τα προκριματικά του Μουντιάλ και σε αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής μιλώντας στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας. Σύμφωνα με όσα είπε ο Σαρρής η FIFA και η UEFA έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις και με τη σειρά τους ειδοποίησαν πως σε περίπτωση που δικαιωθεί η αντιπολίτευση της ΕΠΟ και γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Κάτι που σημαίνει πως η Εθνική ομάδα θα αποκλειστεί από τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι δύο ΕΠΣ έχουν ζητήσει να κηρυχθεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ΕΠΟ και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές. Το καταστατικό της FIFA, όμως, όπως είπε ο Σαρρής απαγορεύει ρητά τις διορισμένες από δικαστήρια προσωρινές διοικήσεις. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων πρόκειται να αύριο Τρίτη (28/5) και μέχρι στιγμής η αντιπολίτευση δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. Μένει να δούμε που θα καταλήξει αυτό το παιχνίδι ποδοσφαιρικής εξουσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ