ΣΥΡΙΖΑ: Μέγαρο Μαξίμου και Χρυσή Αυγή οικοδομούν το «εθνικό τόξο» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Μέγαρο Μαξίμου και Χρυσή Αυγή οικοδομούν το «εθνικό τόξο»

ΣΥΡΙΖΑ:Μέγαρο Μαξίμου και Χρυσή Αυγή οικοδομούν το «εθνικό τόξο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κρύβει την ενόχλησή του ο ΣΥΡΙΖΑ με την έξαρση της προκλητικής δράσης και την αποθράσυνση της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και μέλη της οποίας έχουν επιδοθεί σε επιθέσεις και ακραίες συμπεριφορές τις τελευταίες ημέρες, όπως τα όσα έγιναν σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή στα Τρίκαλα.

Σε σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει δριμεία επίθεση τόσο στη Χρυσή Αυγή όσο και στη ΝΔ, αναφέροντας πως : «Το σημαντικό είναι ότι οι αθλιότητες των νεοναζί συναντούν παντού αντιστάσεις. Η κινητοποίηση των τοπικών κινημάτων στα Χανιά ματαίωσε το συσσίτιο νεοναζιστικής ελεημοσύνης, ενώ σημαντική ήταν και η αντιφασιστική διαδήλωση στα Τρίκαλα που οργάνωσαν κόμματα και κινήματα της περιοχής».

Την ίδια ώρα, η Κουμουνδούρου συνδέει αυτή την έξαρση και με τη στάση, που επιδεικνύει η ΝΔ στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, τονίζοντας πως:

«Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι ενθουσιώδεις θαυμαστές της σπαρτιατικής «Κρυπτείας», όπως ο γ.γ. της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος, έχουν εποικίσει το Μέγαρο Μαξίμου και σήμερα οικοδομούν συστηματικά το «εθνικό τόξο» από κοινού με τη Χρυσή Αυγή. Για το σκοπό αυτό, εξάλλου, επιδιώκουν την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, πιθανή εφαρμογή του οποίου θα υποχρέωνε ακόμα και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να λογοδοτήσουν. Δυστυχώς, παρά τη φλυαρία περί «άκρων», η ηγεσία της ΝΔ έχει επιδοθεί στην οικοδόμηση του δικού της άκρου, συγκλίνοντας επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ