Στο Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ - iefimerida.gr

Στο Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

Στο Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Σκορπιό βρίσκεται από το μεσημέρι ο νέος ιδιοκτήτης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, μαζί με την κόρη του Αικατερίνα και τη συνοδεία του.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έφτασε με αεροσκάφος στο Ακτιο και από εκεί με ελικόπτερο έφτασε στο νησί, όπου όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει με τη μορφή μακροχρόνιας μίσθωσης, προκειμένου να καμφθούν και οι όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Ο κ. Ριμπολέβλεφ είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβανή και τοπικούς φορείς. Όπως σημείωσε ο κ. Αραβανής, ο Ρώσος μεγιστάνας δήλωσε ενθουσιασμένος με το νησί, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η κόρη του το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και σκοπεύουν να σεβαστούν την ιστορία του και το περιβάλλον, ενώ προτίθενται, επίσης, να επισκευάσουν και να συντηρήσουν τις όποιες υποδομές υπάρχουν σε αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ