Μα τι κάνει η Μπάγερν - Κλείνει και τον Λεβαντόφσκι - iefimerida.gr

Μα τι κάνει η Μπάγερν - Κλείνει και τον Λεβαντόφσκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το κλάμα της ήττας στον τελικό του Champions League, στο νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν. Οι Βαυαροί μετά τον Μάριο Γκέτσε, έκλεισαν και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, «αποψίλωσαν» την Ντόρτμουντ και δίνουν στον Πεπ Γκουαρντιόλα πολύ και σπουδαίο υλικό για τη νέα σεζόν.

Ο μάνατζερ του 24χρονου Πολωνού μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του και αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου. «Ναι ο Ρόμπερτ θα ενταχθεί στην Μπάγερν το καλοκαίρι» δήλωσε αρχικά.
Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει λόγος να προσποιούμαστε ότι δεν θα πάει στην Μπάγερν. Ο Ρόμπερτ θέλει να φύγει και αυτό θα συμβεί» και πρόσθεσε «Είναι θέμα χρόνου. Μπορεί να συμβεί σε μια εβδομάδα ή σε δύο εβδομάδες. Περιμένουμε ένα σημάδι της ομάδας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.»
Βέβαια την μεταγραφή του Λεβαντόφσκι από τη Ντόρτμουντ είχε ανακοινώσει και ο Γιούπ Χαινκες όταν μετά τον τελικό του Champions League είχε πει ότι ο Πολωνός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του τους Βαυαρούς, όπως άλλωστε και ο Γκέτσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ