Συνελήφθη γιατί καλούσε επίμονα τις πρώτες βοήθειες λέγοντας πως η κυβέρνηση ελέγχει τη σκέψη του δορυφορικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνελήφθη γιατί καλούσε επίμονα τις πρώτες βοήθειες λέγοντας πως η κυβέρνηση ελέγχει τη σκέψη του δορυφορικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άντρας από το Σακραμέντο, ο οποίος είχε καλέσει περισσότερες από 100 φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα τις πρώτες βοήθειες, προειδοποιεί ότι δεν θα σταματήσει μέχρις ότου οι καταγγελίες του εισακουστούν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Αυτή του η επιμονή είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία, καθώς είχε αγνοήσει τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της.

Μάλιστα, ο Τζίμι Σάο διατηρεί σημειωματάριο με κάθε τηλεφώνημά του. Και δεν θεωρεί ότι σπαταλά άνευ λόγου το χρόνο του, καθώς το αίτημά του είναι απολύτως επείγον: ο Σάο πιστεύει ότι ο εγκέφαλός του παρακολουθείται δορυφορικά από σκιώδεις κυβερνητικές δυνάμεις.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Μπορώ να νιώσω τον εγκέφαλό μου να παίρνει εμπρός και να κατακλύζεται κάθε δευτερόλεπτο από σήματα. Φτάνω στο σημείο να ουρλιάζω: "σταματήστε, δεν μπορώ άλλο... Αλλά εκείνοι ποτέ δεν ακούνε"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ