Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 62 μέτρων γιοτ του ιδιοκτήτη του Topshop, που βρίσκεται αγκυροβολημένο μερικές εκατοντάδες μέτρα ανοιχτά των Καννών, βρέθηκε να χαλαρώνει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο. Μαζί του το πλήρωμα και μια 12άδα ανώνυμα μοντέλα.

Την ζήλια κάθε άντρα στον πλανήτη προκάλεσε για άλλη μια φορά ο 38χρονος σταρ του The Great Gatsby που βρέθηκε να απολαμβάνει τις ομορφιές του γαλλικού νότου παρέα με αρκετά τοπλες μοντέλα.

Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα οι συγκεκριμένες καλλονές δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από το γεγονός ότι το σώμα του σταρ ήταν σαφώς λιγότερο μυώδες και περισσότερο πλαδαρό από ότι το βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη.

Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο ντι Κάπριο, ως άλλος «σεΐχης», βρέθηκε να χαίρεται μόνος του την θέα των μοντέλων. Ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε μανιωδώς και έπινε φρουτώδη κοκτέιλ.

Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Μοναδική εξαίρεση δυο τυχεροί φίλοι του που ανέβηκαν στο γιοτ και έμειναν για λίγες ώρες όταν είχε πια φτάσει το απόγευμα.

Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Το συγκεκριμένο γιοτ, ονόματι Lionheart και αξίας 37 εκ. δολαρίων, είναι δανεικό από τον ιδιοκτήτη του Topshop. Και πρόκειται το ίδιο πάνω στον οποίο είχαν τον μήνα του μέλιτος του η Κέιτ Μος και ο σύζυγός της.

Ο Ντι Κάπριο χαλαρώνει σε ένα δανεικό γιοτ γεμάτο μοντέλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ