Τα έδειξε όλα η 46χρονη σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι στις Κάννες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα έδειξε όλα η 46χρονη σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι στις Κάννες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο προκλητική εμφάνιση του φεστιβάλ των Καννών έκανε η Εμανουέλ Σενιέ που επέλεξε μια τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και σκίσιμο προκειμένου να περπατήσει στο κόκκινο χαλί δίπλα στον σύζυγό της, Ρομάν Πολάνσκι.

Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα που να άφηνε κρυφό η κόκκινη τουαλέτα του Alexandre Vauthier που επέλεξε να φορέσει η 46χρονη πρωταγωνίστρια του Venus In Fur.

Και την οποία συνδύασε ιδανικά με κόκκινες γόβες Louboutin (που δεν φαίνονταν πολύ) και κόκκινο εσώρουχο (που το έβλεπες κάθε φορά που φυσούσε το αεράκι).

Ένα σύνολο που είχε στόχο την πρόκληση. Κάτι που πέτυχε με το παραπάνω αφού οι φωτογράφοι έπεσαν κυριολεκτικά πάνω της, αφήνοντας την Νικόλ Κίντμαν να νοιώθει κάπως παραμελημένη.

«Τραγική» φιγούρα ο Ρομάν Πολάνσκι που τσέκαρε συνέχεια να δει αν το στήθος της συζύγου του θα αποφασίσει και αυτό να βγει έξω και να ποζάρει ή αν θα καταφέρει (τουλάχιστον αυτό) να μείνει κρυφό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ