«Ο Κρις Μπράουν σε έδερνε γιατί δεν είσαι όμορφη», λέει 27χρονη ηθοποιός στην Ριάνα - iefimerida.gr

«Ο Κρις Μπράουν σε έδερνε γιατί δεν είσαι όμορφη», λέει 27χρονη ηθοποιός στην Ριάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας αδικαιολόγητος καβγάς ξέσπασε την Κυριακή στο τουίτερ ανάμεσα στην -στα όρια της ολικής κατάρρευσης- Αμάντα Μπάινς και την Ριάνα.

«Κανείς δεν θέλει να είναι εραστής σου. Μπορείς να καλέσεις τους πάντες (και τις μάνες τους να στο επιβεβαιώσουν. Έφτασα ένα βήμα από το ονομάσω τον σκύλο μου Ριάνα». Αυτό ήταν το πρώτο εμπρηστικό tweet που έκανε η 27χρονη πρώην σταρ της Disney (που μόλις βγήκε από το κρατητήριο επειδή πέταξε ένα αργιλέ από τον 36ο όροφο του διαμερίσματός της) εναντίον της Ριάνα.

Με την Ριάνα, γνωστή για τον οξύθυμο χαρακτήρα της, να απαντά «Είδες τι συμβαίνει όταν ακυρώνουν το Intervention» (σ.σ. μια τηλεοπτική εκπομπή που βοηθάει αυτούς που έχουν προβλήματα με τις καταχρήσεις).

Δίνοντας έτσι αφορμή στην 27χρονη (που φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα) να απαντήσει «Αντιθέτως με την πανάσχημη εσένα, εγώ δεν κάνω ναρκωτικά. Οπότε δεν χρειάζομαι την βοήθεια κανενός. Έχω δει το πρόσωπό σου από κοντά. Δεν είσαι όμορφη και το ξέρεις».

Στην συνέχεια η Αμάντα φρόντισε να διαγράψει τα επίμαχα twitter. Αλλά ήταν πολύ αργά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter TMZ ριάνα Αμάντα Μπάινς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ