Αυτή είναι η νέα συνοδός του Στρος Καν - Την παρουσίασε στις Κάννες [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα συνοδός του Στρος Καν - Την παρουσίασε στις Κάννες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια πριν στις Κάννες οι πάντες συζητούσαν για το σκάνδαλο με την καμαριέρα στο Sofitel. Αυτή τη φορά ο Ντομινίκ Στρος Καν, ανέβαινε στα σκαλιά στην Κρουαζέτ, με το χαμόγελο της αυτοπεποίθησης στα χείλη και τη νέα του σύντροφο αγκαλιά.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και άλλοτε κραταιός πολιτικός άνδρας της Γαλλίας και όχι μόνο, φόρεσε σμόκιν και παπιγιόν, αγκάλιασε από τη μέση την Μιριάμ Λ' Αουφίρ και ανέβηκε τα σκαλιά στο φεστιβάλ των Καννών, για να παρακολουθήσει την κλασική ταινία του Ρενέ Κλεμάν, Plein Soleil (Γυμνοί στον ήλιο) με τον Αλέν Ντελόν, στα πλαίσια του «Cannes Classics 2013».

Τα φλας άστραψαν, η Figaro δημοσίευσε τις φωτογραφίες κι εκείνη η ιστορία με την καμαριέρα ή το διαζύγιο με την επί 20 έτη σύντροφό του Αν Σινκλέρ, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ