Το Σκορπιό επισκέπτεται ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού - iefimerida.gr

Το Σκορπιό επισκέπτεται ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού

Στο Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος προσφάτως αγόρασε για χάρη της πανέμορφης κόρης του τον Σκορπιό από την οικογένεια Ωνάση, θα επισκεφθεί σήμερα το νησί προκειμένου να δει και πως προχωρούν οι εργασίες.

Σύμφωνα με το thebest ο Ριμπολόβλεφ αναμένεται να φθάσει το απόγευμα της Δευτέρας με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Ακτίου και από εκεί θα μεταβή στον Σκορπιό όπου οι ετοιμασίες για την υποδοχή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος σχεδιάζει να κάνει σε μεγάλες και πολύ ακριβές αλλαγές σχεδιάζει στον Σκορπιό. Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να προχωρήσει στην κατασκευή μαρίνας για να μπορούν να δένουν τα υπερπολυτελή σκάφη ιδιοκτησίας του, αλλά και των επισκεπτών.

Παράλληλα στα σχέδια του Ρώσου μεγιστάνα είναι και η πλήρης ανακαίνιση των οικημάτων που υπάρχουν στο νησί. Βέβαια ήταν απόλυτος με τους αρχιτέκτονες. Οπως αναφέρει και η Espresso δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φυσιογνωμία των σπιτιών, αλλά να αναδειχθεί περισσότερο η αρχιτεκτονική που είχε επιλέξει ο Αριστοτέλης Ωνάσης τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Στα μελλοντικά του σχέδια πάντως είναι και η δημιουργία μίας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας για όσους θα θέλουν να ζήσουν το μύθο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ