«Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα - iefimerida.gr

«Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις επιπτώσεις που είχε στην ζωή της η οικονομική κρίση μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το '11 και το '12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού. Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο περιοδικό Like.

Προσθέτοντας, σχετικά με το που έχασε τα χρήματα που είχε στην άκρη για την προίκα της κόρης της «Εγώ έχασα πάρα πολλά χρήματα που είχα επενδύσει στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Ό,τι χρήματα είχα στην άκρη μου τα έφαγε το δημόσιο. Και ήταν η προίκα της Φαίδρας, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι. Εκεί ήταν που έπαθα το πρώτο σοκ. Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά. Έχασα τα πάντα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για την αναγκαστική μετακόμισή της σε μικρότερο σπίτι «Ζούσα σε μια μεζονέτα 400 τ.μ. και τώρα νοίκιασα ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα. Θα μου πεις και τα 400 τ.μ. ήταν παράλογο για δύο γυναίκες, αλλά έτσι συνηθίσαμε, έτσι είχαμε μάθει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οικονομική κρίση Like Βάνα Μπάρμπα Espresso
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ