Νέα πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής - Είπε τον Αλέξη Τσίπρα κ@@@@λα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής - Είπε τον Αλέξη Τσίπρα κ@@@@λα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Τρίκαλα με πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά μέλη της Χρυσής Αυγής πρωτοστατούντος βουλευτή του κόμματος.

Τα μέλη του εθνικιστικού κόμματος, όπως αναφέρει το trikalanews, πραγματοποιούσαν πορεία σε πεζόδρομο της πόλης, όταν δέχθηκαν αντεγκλήσεις από περαστικό και απάντησαν με υβριστικά συνθήματα κατά των αριστερών, αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά με το σύνθημα «Τσίπρα κ@@@@λα γ@@ω τον Τσε Γκεβάρα».

Αρνητικός πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, εκλεγμένος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο οποίος μετά το «ξεφτίλες» και «γίδια» που εκστόμισε εντός της Ολομέλειας και το... μεσαίο δάχτυλο προς πολίτες συμμετείχε ενεργά στα εν λόγω συνθήματα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του trikalanews.

Επειτα από επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν δόθηκε συνέχεια στην ένταση.

Σημειωτέον ότι στην πόλη πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα με τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής αντιφασιστική συγκέντρωση από πολίτες της πόλης και αριστερές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ