Κωνσταντινόπουλος κατά Τσίπρα: Εδωσε συνέντευξη σε έντυπο που έχει καταγγείλει στη Βουλή για διαπλοκή - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος κατά Τσίπρα: Εδωσε συνέντευξη σε έντυπο που έχει καταγγείλει στη Βουλή για διαπλοκή

Κωνσταντινόπουλος κατά Τσίπρα: Εδωσε συνέντευξη σε έντυπο που έχει καταγγείλει σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της οποίας τον ιδιοκτήτη είχε καταγγείλει στο παρελθόν.

Γράφει στο twitter του ο κ. Κωνσταντινόπουλος: «Ο κ. Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στο Εθνος, δεν το έχει ο "διαπλεκόμενος μεγάλο εργολάβος" που είχε καταγγείλει ο ίδιος; Εχω χάσει κάτι;;;;;;» και συνεχίζει «Δίνει συνέντευξη, έχοντας καταγγείλει στη Βουλή ότι ο ιδιοκτήτης του Εθνους, mega ήταν ενα απο τα πρόσωπα της λίστας λαγκαρντ κ έγινε συγκάλυψη».

Ανάρτησε μάλιστα με διάθεση καθαρά ειρωνική και μια εκδήλωση που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα με θέμα την παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος για την καταπολέμηση της διαπλοκής στα ΜΜΕ.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» έκανε λόγο για ένα νέο πιο ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ και περιέγραψε τη μετεξέλιξή του σε ενιαίο δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ