ΣΥΡΙΖΑ: Ενταφιάστηκε το αντιρατσιστικό – Δορυφόροι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ενταφιάστηκε το αντιρατσιστικό – Δορυφόροι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ

ΣΥΡΙΖΑ: Ενταφιάστηκε το αντιρατσιστικό – Δορυφόροι της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με την οποία «ενταφιάστηκε» το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, πετώντας ταυτόχρονα το «μπαλάκι» στους δύο κυβερνητικούς εταίρους, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο εταίροι της κυβέρνησης καλούνται να αποδείξουν εάν εννοούν όσα λένε τον τελευταίο καιρό στη σύσκεψη της Δευτέρας, στην οποία θα κριθεί και ο «βαθμός δορυφοροποίησής τους» από τη ΝΔ.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Μετά την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού για τον ενταφιασμό του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, με προφανή σκοπό να μη διαταραχθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη νεοναζιστική Χ.Α., οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι καλούνται να αποδείξουν αν εννοούν όσα λέγουν τον τελευταίο καιρό για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας. Ταυτόχρονα όμως, στην αυριανή σύσκεψη θα αποτυπωθεί και ο βαθμός δορυφοριοποίησης του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προς τη ΝΔ.

Την ίδια στιγμή η κυβερνητική επίθεση αισιοδοξίας συγκρούεται με την ίδια την πραγματικότητα και παρά τον επικοινωνιακό πόλεμο με πολλαπλά μέσα και τρόπους, η κοινωνική απόγνωση που διακατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, δεν αμβλύνεται ούτε παρακάμπτεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανταποκρινόμενος στο αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την ανατροπή του μνημονίου αλλά και να καταθέτει πειστικές εναλλακτικές προτάσεις εξόδου από την κρίση που θα αποκαθιστούν τις αδικίες και θα βάζουν τα θεμέλια μιας νέας πορείας για τον τόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ