Τι συμβαίνει με τους Καρντάσιαν; Απέχει από το οικογενειακό σίριαλ ο Κάνι Γουέστ - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με τους Καρντάσιαν; Απέχει από το οικογενειακό σίριαλ ο Κάνι Γουέστ

Τι συμβαίνει με τους Καρντάσιαν; Απέχει από το οικογενειακό σίριαλ ο Κάνι Γουέστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες εικόνες για την 8η σεζόν του δημοφιλούς σίριαλ «Keeping Up With The Kardashians» κυκλοφόρησαν στις 24 Μαΐου, ωστόσο φαίνεται πως κάτι λείπει.

Δια της απουσίας του έλαμψε στο teaser της νέας σεζόν ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν Κανι Γουέστ, ενώ είναι σχεδόν προφανές ότι δε θα συμμετέχει στην συνέχεια του οικογενειακού ριάλιτι.

Απόλυτα ειλικρινής και αφοπλιστική ήταν η Κιμ Καρντάσιαν σε πρόσφατη συνέντευξή της όταν δήλωσε ότι αυτή και ο Κάνι «ζουν διαφορετικές ζωές» κι έτσι παρόλο που ο Λαμάρ Οντόμ και ο Σκοτ Ντισικ θα συμμετέχουν στο σίριαλ και πάλι, όλα δείχνουν πώς ο Κάνι Γουέστ θα απέχει.

Φίλος του διάσημου ράπερ, μιλώντας στο ΟΚ! δήλωσε ότι η εγκυμοσύνη της Κιμ θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή να κάνει στροφή στην καριέρα της και πιστεύει ότι πλέον το σίριαλ έχει γίνει υποτιμητικό για την Κιμ αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια.

Ενώ η εγκυμοσύνη της Kim υπόσχεται να κυριαρχεί στην επόμενη σεζόν, μάλλον δε θα δούμε τον Κάνι στο πλευρό της, ενώ οι τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι είναι συχνές όπως δήλωσε πηγή του περιβάλλοντος τους.

Μήπως ήρθε η ώρα για την Κιμ να επιλέξει αν θα ακολουθήσει την οικογενειακή τρέλα ή θα σταθεί δίπλα στον άντρα της και το παιδί της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ