Δια... ποδός Ρόμπεν, το Τσάμπιονς Λιγκ στην Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Δια... ποδός Ρόμπεν, το Τσάμπιονς Λιγκ στην Μπάγερν Μονάχου

Δια... ποδός Ρόμπεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπειρία - πάθος, σημειώσατε... 1! Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-1 την Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Λονδίνο, κατακτώντας το πολύτιμο τρόπαιο έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Η Ντόρτμουντ βασίστηκε κυρίως στο πάθος των παικτών της που επιθυμούσαν να πανηγυρίσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο έπειτα από πολλά χρόνια. Αντίθετα, το πλεονέκτημα για την Μπάγερν, ήταν η μεγάλη εμπειρία της.

Το σκορ άνοιξε η Μπάγερν με τον Μάντζουκιτς στο 60ο λεπτό, για να ισοφαρίσει γρήγορα η Ντόρτμουντ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκιντογκάν στο 68ο λεπτό. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Λεβαντόφσκι. Ωστόσο η Μπάγερν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, ο Ρόμπεν, με ωραία ενέργεια, χάρισε τη νίκη-τίτλο στην ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό που αποζημίωσε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Αλάμπα, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ, Μάντζουκιτς

Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ, Γκιντόγκαν, Γκρόσγκροιτς, Ρόις, Μπλαστσικόφσκι, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ