Ισόπαλος ξανά ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Ισόπαλος ξανά ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Ισόπαλος ξανά ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατούν οι Ντόρτμουντ και Μπάγερν, στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες και μέχρι στιγμής να είναι ισόπαλες με σκορ 1-1.

Μέχρι στιγμής, η Ντόρτμουντ πορεύεται κυρίως με το πάθος των παικτών που επιθυμούν να πανηγυρίσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο έπειτα από πολλά χρόνια. Αντίθετα, το πλεονέκτημα για την Μπάγερν, είναι η μεγάλη εμπειρία της.

Το σκορ άνοιξε η Μπάγερν με τον Μάντζουκιτς στο 60ο λεπτό, για να ισοφαρίσει γρήγορα η Ντόρτμουντ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκιντογκάν στο 68ο λεπτό. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Λεβαντόφσκι.

Το παιχνίδι έχει φρενήρη ρυθμό που αποζημιώνει τους φιλάθλους που παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Αλάμπα, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ, Μάντζουκιτς

Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ, Γκιντόγκαν, Γκρόσγκροιτς, Ρόις, Μπλαστσικόφσκι, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ