Ο «Δράκουλας» Κρίστοφερ Λι, στα 91 του, κυκλοφορεί το 2ο χέβι μέταλ δίσκο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «Δράκουλας» Κρίστοφερ Λι, στα 91 του, κυκλοφορεί το 2ο χέβι μέταλ δίσκο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ο Αρχοντας του Σκότους προκαλώντας φόβο και πανικό σε κάθε του εμφάνιση, ενώ, μερικές δεκαετίες αργότερα, έγινε ξανά η προσωποποίηση του Κακού ως Σάρουμαν στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Ωστόσο, ο Κρίστοφερ Λι δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τον «σατανικό» του δρόμο, αυτή τη φορά μέσω της κατεξοχήν μουσικής του... Βελζεβούλη, του χέβι μέταλ.

Μπορεί να είναι 91 ετών, αλλά όταν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν σταματά, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει το επικό του αφιέρωμα στον Καρλομάγνο ηχογραφώντας τον δεύτερο χέβι μέταλ δίσκο με τίτλο «Charlemange: The Omens of Death»

Συνοδοιπόρος του στο νέο εγχείρημα είναι ο νεόκοπος κιθαρίστας των θρύλων του μέταλ Judas Priest, ο Ρίτσι Φόκνερ, ενώ το άλμπουμ αποτελεί συνέχεια του πρώτου που κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο Charlemagne: By the Sword and the Cross.

Τότε, μάλιστα, ο «Δράκουλας» είχε βραβευθεί από το περιοδικό Metal Hammer και είχε παραλάβει τον τίτλο από τον πατέρα και «Θεό» του είδους, Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath.

Οταν ρωτήθηκε σε τι ύφος είναι τα τραγούδια του, ο Κρίστοφερ Λι ήταν αποστομωτικός «100% χέβι μέταλ. Μπορεί να μην τσιρίζω αλλά είναι σίγουρα χέβι μέταλ».

Ο «Δράκουλας» Κρίστοφερ Λι, στα 91 του, κυκλοφορεί το 2ο χέβι μέταλ δίσκο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο «Δράκουλας» Κρίστοφερ Λι, στα 91 του, κυκλοφορεί το 2ο χέβι μέταλ δίσκο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ