Ο Πλατινί έδωσε τον τελικό του Champions League του 2015 στη Γερμανία - iefimerida.gr

Ο Πλατινί έδωσε τον τελικό του Champions League του 2015 στη Γερμανία

Ο Πλατινί έδωσε τον τελικό του Champions League του 2015 στη Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να διεξαχθεί στο Βερολίνο ο τελικός του Champions League του 2015 πήρε ο Μισέλ Πλατινί μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η Χέρτα Βερολίνου. Θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που οι Γερμανοί θα δουν από κοντά τον τελικό του Champions League, μετά τον περσινό τελικό της Τσέλσι με τη Μπάγερν που έγινε στο Μόναχο.

Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως για αυτή του την απόφαση ο Πλατινί, εξασφάλισε ένα σημαντικό «σύμμαχο» για τις εκλογές της FIFA το 2015, όπου αναμένεται να είναι υποψήφιος για την διαδοχή του Σεπ Μπλάτερ.

Όσον αφορά στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, το Europa League, ο τελικό του 2015 αποφασίστηκε να γίνει στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας, το οποίο είχε φιλοξενήσει αρκετούς αγώνες στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ