Τα άκουσε «εν χορώ» βουλευτής της ΝΔ που παραπονέθηκε για καθυστερημένη εξυπηρέτηση στα Επείγοντα - iefimerida.gr

Τα άκουσε «εν χορώ» βουλευτής της ΝΔ που παραπονέθηκε για καθυστερημένη εξυπηρέτηση στα Επείγοντα

Τα άκουσε «εν χορώ» βουλευτής της ΝΔ που παραπονέθηκε για καθυστερημένη εξυπηρέτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ξάνθης, αλλά και ασφαλισμένοι με τον βουλευτή της ΝΔ, Αλέξανδρο Κοντό, όταν εκείνος ζήτησε το λόγο για... καθυστερημένη εξυπηρέτηση στα εφημερεύοντα περιστατικά.

Σύμφωνα με το thrakitoday ο βουλευτής Ξάνθης βρέθηκε με συγγενικό πρόσωπό του στα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης και παραπονέθηκε για καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση, ενώ το νοσοκομείο βρισκόταν σε εφημερία.

Ωστόσο, εισέπραξε οργισμένη απάντηση από μια εκ των νοσοκόμων η οποία, μιλώντας σε έντονο ύφος του «υπενθύμισε» τα μεγάλα προβλήματα του νοσοκομείου, και του είπε «Εσείς φταίτε για όλα. Από επτά νοσοκόμες έχουμε μείνει τρεις, τώρα θα περιμένεις».

Σα να μην έφτανε αυτό ο κ. Κοντός πυροδότησε και έντονες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους ασφαλισμένους που περίμεναν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν, οι οποίοι του επέρριψαν ευθύνες με έντονες εκφράσεις, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε αμήχανος το ξέσπασμά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ