Δεκατετράχρονος εκβιαστής και η μητέρα του απειλούσαν 44χρονο στο Αίγιο - iefimerida.gr

Δεκατετράχρονος εκβιαστής και η μητέρα του απειλούσαν 44χρονο στο Αίγιο

Δεκατετράχρονος εκβιαστής και η μητέρα του απειλούσαν 44χρονο στο Αίγιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εκβίαση κατηγορούνται μία 40χρονη μητέρα και ο ανήλικος γιος της, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, σε περιοχή της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα και ο 14χρονος γιος της απαίτησαν εκβιαστικά από έναν 44χρονο την καταβολή 1.500 ευρώ, προκειμένου να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες της πρώην συζύγου του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 44χρονος απευθύνθηκε στην αστυνομία και αφού προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα, πήγε στο σημείο συνάντησης που είχαν ορίσει για να παραδώσει τα χρήματα.

Οταν ο 14χρονος παρέλαβε τα χρήματα παρέδωσε στον 44χρονο έναν ψηφιακό δίσκο. Όμως, αστυνομικοί που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση συνέλαβαν τον ανήλικο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ψηφιακός δίσκος που παρέδωσε ο ανήλικος δεν περιείχε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ