Δικαστές στον Ακη: Ας βάλει ωτοασπίδες, ας λύνει σταυρόλεξα, πρέπει όμως να μείνει στη δίκη - iefimerida.gr

Δικαστές στον Ακη: Ας βάλει ωτοασπίδες, ας λύνει σταυρόλεξα, πρέπει όμως να μείνει στη δίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H απάντηση της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη σημερινή αποχώρηση του Ακη Τσοχατζόπουλου από τη δίκη εμπεριέχει, αν μη τι άλλο, χιούμορ.

«Είναι δικαίωμά του να αποχωρήσει. Αλλά ο κατηγορούμενος υποχρεούται να παραμείνει και να ακούσει τους μάρτυρες, την πολιτική αγωγή, έστω και εάν βάλει ωτοασπίδες στα αυτιά του, έστω και εάν λύνει σταυρόλεξα, είναι απαραίτητη η παρουσία του εδώ», είπε ο αναπληρωτής εισαγγελέας κ. Παναγιωτόπουλος.

Η τακτική εισαγγελέας κ. Αδειλίνη ανέφερε επίσης, ότι είναι δικαίωμα του κατηγορούμενου να αποχωρήσει από τη διαδικασία, ενώ επεσήμανε ότι αντικείμενο της υπόθεσης είναι ένα σκάνδαλο διαφθοράς και έτσι ο κόσμος «θα περίμενε από τον υπουργό του να στηθεί απέναντι στο δικαστήριο και να αντικρούσει τις κατηγορίες και να πει πως είναι αθώος».

Οσο για τον πρόεδρο του δικαστηρίου είπε: «Επισημαίνω ότι αυτό είναι ένα ποινικό δικαστήριο και εδώ μας ενδιαφέρουν μόνο τα ποινικά στοιχεία αυτής της υπόθεσης. Είμαστε μόλις στον πρώτο μάρτυρα. Αφήστε να γίνει η διαδικασία και θα τα δούμε. Δεν υπάρχουν εδώ σκιές. Οποιος είναι αθώος θα πάει στο καλό και όποιος είναι ένοχος θα πληρώσει το τίμημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ