Οι πιστολέρο - ληστές των φαρμακείων που έκαναν πεδίο μάχης το Παγκράτι ήταν δύο... ταξιτζήδες - iefimerida.gr

Οι πιστολέρο - ληστές των φαρμακείων που έκαναν πεδίο μάχης το Παγκράτι ήταν δύο... ταξιτζήδες

Δύο οδηγοί ταξί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ήταν τελικά οι δράστες της ένοπλης συμπλοκής στο Παγκράτι. Και οι δύο είναι οδηγοί ταξί. Μάλιστα ο ένας παρίστανε το θύμα, αλλά τελικά ήταν συνεργός.

Οι δύο άνδρες, ο 42χρονος που ενεπλάκη στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ο 44χρονος συνεργός του, οδηγός του ταξί, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Παγκράτι. Νωρίτερα, είχαν ληστέψει τρία φαρμακεία σε Νέο Κόσμο, Υμηττό και Βύρωνα.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι οι δράστες, μετά την τελευταία ένοπλη ληστεία στο Βύρωνα είχαν διαφύγει με ταξί. Το εντόπισαν στην περιοχή του Παγκρατίου και το ακινητοποίησαν στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Νικηφορίδη.

Παρίστανε τον πελάτη

Ο 42χρονος είχε καθίσει στο πίσω κάθισμα, για να φαίνεται πως είναι πελάτης και να μην κινήσει υποψίες. Αλλά όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το ταξί, ο δράστης πυροβόλησε με περίστροφο εναντίον τους, τραυματίζοντας έναν ειδικό φρουρό, ο οποίος σώθηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ