Μητροπολίτης Σεραφείμ: Στην Χρυσή Αυγή είναι σατανιστές και παγανιστές [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητροπολίτης Σεραφείμ: Στην Χρυσή Αυγή είναι σατανιστές και παγανιστές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος αμφισβήτησε ανοιχτά τα θρησκευτικά πιστεύω των μελών της.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο Σεραφείμ υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή έχει παγανιστικές και σατανιστικές καταβολές, ενώ μιλώντας για το μεταναστευτικό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλους αυτούς τους ανθρώπους τους κρατούν στην Ελλάδα, σαν να είναι η χώρα μας μία ανθρωποαποθήκη. Γι' αυτόν τον λόγο βρίσκουν την ευκαιρία άνθρωποι που επιδιώκουν την κοινωνική τους ανέλιξη, επάνω στη δυστυχία των άλλων για να δημιουργήσουν αυτά τα μορφώματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την κουλτούρα μας, ούτε με την πίστη μας, ούτε με τον πολιτισμό μας. Και μιλάω για την προβολή του δήθεν εθνικισμού, που ουσία είναι μία μορφή επιβίωσης του ναζισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ