Toyota RAV4: H νέα γενιά του κοστίζει από 24.808 ευρώ. Με τετρακίνηση. - iefimerida.gr

Toyota RAV4: H νέα γενιά του κοστίζει από 24.808 ευρώ. Με τετρακίνηση.

Toyota RAV4: H νέα γενιά του κοστίζει από 24.808 ευρώ. Με τετρακίνηση.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Toyota RAV4, είναι ένα από τα παραδοσιακά best seller της ελληνικής αγοράς, τόσο γενικά όσο και ειδικά στην κατηγορία των SUV, την οποία άλλωστε δημιούργησε ουσιαστικά η πρώτη του γενιά πριν από 20 περίπου χρόνια.

Βέβαια η κατάσταση έχει αλλάξει αισθητά σε ότι αφορά τα τζιπ τα τελευταία χρόνια, αλλά το καινούργιο RAV4 έχει να επιδείξει τόσο οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όσο και ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, που μπορούν να αμβλύνουν και το θέμα των 2.000+ κυβικών. Κι αυτό γιατί με τον κινητήρα βενζίνης των 2.000 κυβικών και των 151 ίππων, στάνταρ τετρακίνηση και επίπεδο εξοπλισμού Live κοστίζει από 24.808 ευρώ με απόσυρση. Τιμή ιδιαίτερα καλή ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι μιλάμε για ένα μεσαίο τζιπ με έξυπνο 4x4 και άνετους χώρους –σαφώς καλύτερους από αυτούς του προκατόχου του- που μπορεί κάλλιστα να παίξει το ρόλο του οικογενειακού.

Το κιβώτιο στην περίπτωση αυτή είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων, ενώ ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται και με αυτόματο που ονομάζεται Multidrive S και διαθέτει 7 προκαθορισμένες σχέσεις στην χειροκίνητη λειτουργία του. Εδώ το επίπεδο εξοπλισμού είναι το δεύτερο Active, ενώ το τρίτο και κορυφαίο ονομάζεται Style.

Η πιο προσιτή έκδοση πετρελαίου είναι η 2.0 D-4D με τους 124 ίππους, κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, η οποία ξεκινά από τις 26.260 ευρώ πάντα με απόσυρση. Τα τετρακίνητα diesel κινούνται από τον D-4D των 2.200 κυβικών, έχουν 150 ίππους και κοστίζουν από 34.350 ευρώ, πάντα στην έκδοση εξοπλισμού Live και με χειροκίνητο κιβώτιο. Φυσικά και εδώ υπάρχει έκδοση με (συμβατικό) αυτόματο κιβώτιο.

Toyota RAV4: H νέα γενιά του κοστίζει από 24.808 ευρώ. Με τετρακίνηση. | iefimerida.gr 0
Toyota RAV4: H νέα γενιά του κοστίζει από 24.808 ευρώ. Με τετρακίνηση. | iefimerida.gr 1
Toyota RAV4: H νέα γενιά του κοστίζει από 24.808 ευρώ. Με τετρακίνηση. | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ