Ξεκίνησε στο Χαλάνδρι η επιμνημόσυνη δέηση για τον Τόμας Πρωτόπαπα - iefimerida.gr

Ξεκίνησε στο Χαλάνδρι η επιμνημόσυνη δέηση για τον Τόμας Πρωτόπαπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου ξεκινά η επιμνημόσυνη δέηση για τον Τόμας Πρωτόπαπα. Δίνοντας την ευκαιρία σε συγγενείς και φίλους να τον αποχαιρετήσουν.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί στην εκκλησία της Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Τόμας Πρωτόπαπα, το δράμα του οποίου συγκίνησε το πανελλήνιο.

Το παρών θα δώσουν η οικογένειά του, η σύντροφός του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, επώνυμοι φίλοι του από τον χώρο της υποκριτικής και όλοι όσοι στάθηκαν στο πλευρό του τις 66 μέρες της νοσηλείας του.

Αυτό που θα απουσιάζει εντελώς είναι τα στεφάνια και τα λουλούδια, καθώς -όπως δήλωσε ο θείος του- «Η οικογένεια μας δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια. Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν δωρεές στα παιδικά χωριά SOS σε εκπροσώπους που θα βρίσκονται στην εκκλησία».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την δέηση η οικογένεια θα μεταφέρει τη σορό του στην Αγγλία, όπου υπάρχει ο τάφος της οικογένειας της μητέρας του, προκειμένου να γίνει η κηδεία. Ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι γονείς του να μετακομίσουν μόνιμα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ