Σκάφος του Star Wars, φτιαγμένο από τουβλάκια, «προσγειώθηκε» στην Times Square - iefimerida.gr

Σκάφος του Star Wars, φτιαγμένο από τουβλάκια, «προσγειώθηκε» στην Times Square

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επισκέπτες από... άλλο πλανήτη έφτασαν στην Times Square στο Λονδίνο. Εκεί όπου προσγειώθηκε το αντίγραφο του σκάφους του Star Wars, φτιαγμένο εξολοκλήρου από «τουβλάκια» LEGO. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατασκευή που έχει γίνει ποτέ με τα συγκεκριμένα «υλικά» και για αυτό αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου που συγκεντρώθηκε στο σημείο.

Περίπου 5,3 εκατομμύρια από τα πολύχρωμα «τουβλάκια» χρειάστηκαν για την κατασκευή του. Πώς το έκαναν; «Πολύ προσεκτικά», όπως λέει ο Έρικ Βαρζέγκι του οποίου δουλειά είναι ακριβώς αυτή. Να φτιάχνει κατασκευές με τα «τουβλάκια». Για τη δημιουργία του σκάφους εργάστηκαν 32 άτομα συνολικά, για 17.000 ώρες. «Το πρώτο τουβλάκι είναι πάντα η μεγαλύτερη πρόκληση. Αν μπει σε λάθος σημείο, θα τα χαλάσει όλα», λέει με την εμπειρία του ο Βαρζέγκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ