Αρνείται να γυρίσει άλλες γυμνές σκηνές πρωταγωνίστρια του Game of Thrones - iefimerida.gr

Αρνείται να γυρίσει άλλες γυμνές σκηνές πρωταγωνίστρια του Game of Thrones

Αρνείται να γυρίσει γυμνές σκηνές πρωταγωνίστρια του Game of Thrones
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως κουράστηκαν από τις συνεχείς γυμνές σκηνές οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, αφού πρόσφατα μία από τις βασικές ηθοποιούς του καστ δήλωσε ότι αρνείται να παίξει ξανά σε σκηνές με γυμνό.

Οπως αποκάλυψε στην Daily Telegraph η Οόνα Τσάπλιν (η οποία ενσαρκώνει την Ταλίσα Μάετζιρ σύντροφο του Ρομπ Σταρκ) χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα της ηθοποιού που επαναστάτησε, ότι η εν λόγω δήλωσε «Θέλω να είμαι γνωστή για τις υποκριτικές ικανότητες μου και όχι το στήθος μου»

Οι φαν της σειράς πάντως υποθέτουν ότι πρόκειται για την Εμίλια Κλαρκ (που ενσαρκώνει τη Ντανέιρις Ταργκάριεν, τη Μητέρα των Δράκων) η οποία στα περισσότερα επεισόδια είναι σχεδόν τελείως γυμνή. Η ηθοποιός υπέγραψε συμβόλαιο ώστε να μην εμφανιστεί ξανά γυμνή στην επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Από την πλευρά της, η Οόνα Τσάπλιν, εγγονή του διάσημου Τσάρλι Τσάπλιν δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να γδυθεί μπροστά στην κάμερα. «Αν γίνει με έναν αισθητικά αποδεκτό τρόπο για να τονίσει τη γυναικεία μορφή, είμαι πάντα πρόθυμη για τέτοιες σκηνές» δήλωσε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ