Η μπικινοφορούσα Χρουσαλά μιλάει για τις φίλες της, Μαρία Μενούνος και Σαρλίζ Θερόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μπικινοφορούσα Χρουσαλά μιλάει για τις φίλες της, Μαρία Μενούνος και Σαρλίζ Θερόν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλλίγραμμο κορμί της επιδεικνύει η Μαριεττά Χρουσαλά σε φωτογράφηση που έκανε για εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που επίσης μίλησε για το πως έχασε τα κιλά, πότε θα κάνει δεύτερο παιδί και πως είναι από κοντά η Μαρία Μενούνος.

«Πήρα περίπου 7,5 με 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στο θηλασμό δε, τα έχασα πολύ εύκολα όλα. Πλέον κάνω βάρη, ενδυνάμωση μυών και κοιλιακούς. Επίσης τρώω φυτικές ίνες, λίγα φρούτα, πολλές σαλάτες με λαχανικά, πρωτεΐνες και γενικά καταναλώνω τροφές που σου δίνουν ενέργεια, χωρίς να παίρνεις θερμίδες».

Η μπικινοφορούσα Χρουσαλά μιλάει για τις φίλες της, Μαρία Μενούνος και Σαρλίζ Θερόν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μπικινοφορούσα Χρουσαλά μιλάει για τις φίλες της, Μαρία Μενούνος και Σαρλίζ Θερόν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξη η πρώην παρουσιάστρια μίλησε για την Σερλίζ Θερόν («Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία. Η ίδια ήταν πάρα πολύ όμορφη, ψηλή, με τρομερό σώμα, είχε μια γλυκύτητα, ήταν χαμογελαστή και προσιτή. Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση») και την -μέλλουσα κουμπάρα της- Μαρία Μενούνος «Με τη Μαρία Μενούνος είμαστε πολύ φίλες, όπως και με την οικογένειά της και τον φίλο της. Λατρεύει την Ελλάδα, αν μπορούσε θα ερχόταν πιο συχνά, αλλά το Λος Άντζελες είναι τόσο μακριά που είναι αδύνατο να έρχεται όσο συχνά θέλει. Έχει πάρα πολλούς συγγενείς εδώ που τους αγαπάει πολύ και με την πρώτη ευκαιρία τους επισκέπτεται. Γενικώς δεν έχει πάει σε πολλά ελληνικά νησιά κι έτσι πέρσι που κάναμε μαζί διακοπές, χάρηκε αρκετά στην Ελλάδα. Και φέτος, βέβαια, που θα έρθει, ελπίζουμε να αποδράσουμε για κάποιες μέρες μαζί».

Η μπικινοφορούσα Χρουσαλά μιλάει για τις φίλες της, Μαρία Μενούνος και Σαρλίζ Θερόν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η μπικινοφορούσα Χρουσαλά μιλάει για τις φίλες της, Μαρία Μενούνος και Σαρλίζ Θερόν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ