Αυτό είναι το καλοκαιρινό διαιτολόγιο της Ελένης Μενεγάκη - iefimerida.gr

Αυτό είναι το καλοκαιρινό διαιτολόγιο της Ελένης Μενεγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δίαιτα που ακολουθεί πιστά η Ελένη Μενεγάκη -προκειμένου να νοιώθει την αυτοπεποίθηση να ποστάρει φωτογραφίες της με μπικίνι από την Άνδρο- δημοσίευσε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ η δημοφιλής παρουσιάστρια ξεκινάει την μέρα στις 07:00 το πρωί. Τότε τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών, ή δυο φρυγανιές με μέλι, με τη συνοδεία καφέ ή άπαχου γάλατος.

Το κυρίως γεύμα περιλαμβάνει λαδερά (2 φορές την εβδομάδα) με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών, είτε ψάρι/ψαρόσουπα με μαύρο ψωμί (2 φορές τη βδομάδα), είτε όσπρια (φακές). Επίσης δυο φορές τη βδομάδα το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μόνο σαλάτα με ψωμί ολικής άλεσης.

Το βραδινό περιλαμβάνει μπριζόλα ή μικρό μπολάκι ριζότο ή φιλέτο ψάρι, ή κοτόπουλο στη σχάρα.

Ενώ στο πλαίσιο της δίαιτας υπάρχει και η επιλογή για σνακ (απογευματινό/δεκατιανό) με την δημοφιλής παρουσιάστρια να επιλέγει ανάμεσα σε γιαούρτι, τυρί κότατζ, φρούτο, μπάρα δημητριακών, ωμά λαχανικά (καρότα), μια μπάρα μαύρη σοκολάτα, φρουτοσαλάτα ή ένα ζελέ φρούτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη ΟΚ διαιτολόγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ