Υπεύθυνη για το κυλικείο στο σχολείο των παιδιών της έγινε η Ναταλία Δραγούμη

Το κυλικείο του σχολείου που πηγαίνουν τα δυο παιδιά της αποκάλυψε ότι ανέλαβε η Ναταλία Δραγούμη προκειμένου να είναι σίγουρη ότι τρώνε σωστά.

«Τα πράγματα που δίνουμε στο κυλικείο του σχολείου είναι επιλεγμένα σύμφωνα με τους κανόνες και όλα τα πράγματα είναι επιλεγμένα με προσοχή. Έτσι έχουμε και βιολογικά προϊόντα, ενώ αυτά που δεν είναι βιολογικά, έχουμε δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στις πρώτες ύλες. Δεν τα κατασκευάζουμε εμείς, αλλά έχουμε προμηθευτές που τους έχουμε επιλέξει με μεγάλη σχολαστικότητα». Αυτό δήλωσε η -γνωστή για τον υγιεινό τρόπο διατροφής της- Ναταλία Δραγούμη στο Μίλα.

Προσθέτοντας πως «Για εμάς αυτό το κυλικείο είναι ένα όραμα, είμαστε προσανατολισμένοι σ' αυτό και γι' αυτό είμαστε και διαφορετικοί» και εξηγώντας πως πρόκειται για μια προσπάθεια που έχουν στηρίξει και αρκετές επιχειρήσεις κατεβάζοντας τις τιμές τους ώστε το προϊόν τους να μπει στο κυλικείο του σχολείου.

Συγκεκριμένα για το πως κατάφερε να μάθει τα παιδιά της να τρώνε υγιεινά, η πρώην πρωταθλήτρια στίβου, δήλωσε πως ήταν πολύ προσεκτική στο τι ψώνιζε όταν ήταν μικρότερα καθώς επίσης ότι «Προσπαθώ να μην έχω στο ντουλάπι μου πράγματα που δεν θέλω να τρώνε τα παιδιά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυλικείο Ναταλία Δραγούμη Μίλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ