Παίκτης της Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος - iefimerida.gr

Παίκτης της Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κιτρινόμαυρα για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βάλει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν θα είναι της ΑΕΚ, αλλά της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 24χρονος διεθνής Ελληνας αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που αναμένεται να κοστίσει στους Βεστφαλούς περίπου 10 εκατ. ευρώ. Η υποψήφια πρωταθλήτρια Ευρώπης έσπευσε να κλείσει τον Sokratis που μέχρι τρώρα φορούσε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης δύο μέρες πριν τον τελικό του Champions League δείγμα του πόσο ποντάρει στις δυνατότητές του.

Τη νέα σεζόν, άλλωστε, η Ντόρτμουντ όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει τον Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος πάει στη Σάλκε, ενώ και ο Χούμελς είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Ετσι, ο Γιούργκεν Κλοπ ποντάρει στον Παπασταθόπουλο για το κέντρο της άμυνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παπασταθόπουλος για κάθε ένα από τα πέντε χρόνια συμβολαίου με τη Ντόρτμουντ θα λαμβάνει 1,5 εκατ. ευρώ. Οι Βεστφαλοί σκέφτονται να παρουσιάσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή σήμερα Παρασκευή, παραμονή του τελικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ