Παρανοϊκός άνδρας έκοψε το μόριο του με κουζινομάχαιρο στη μέση του δρόμου - iefimerida.gr

Παρανοϊκός άνδρας έκοψε το μόριο του με κουζινομάχαιρο στη μέση του δρόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός προκλήθηκε στη μικρή επαρχιακή πόλη Πένριν της Μεγάλης Βρετανίας όταν ένας 43χρονος άνδρας έκοψε μέσα στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων περαστικών, το μόριό του!

Σύμφωνα με τη Huffington Post, o 43χρονος πέταξε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχεις στους δρόμους του Πένριν κρατώντας στα χέρια του ένα κουζινομάχαιρο.

Ωστόσο, αυτό που ακολούθησε ξεπέρασε κάθε φαντασία: Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν στη συνέχεια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έκοψε το μόριό του μπροστά στα μάτια των περαστικών και ακολούθως μπούκαρε εμβρόντητος στην αυλή ενός σπιτιού.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Για την ιστορία, ο τραυματισμός του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ