Ο Αντσελότι αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζεται για Μαδρίτη - iefimerida.gr

Ο Αντσελότι αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζεται για Μαδρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Φλορεντίνο Πέρεθ, γνωστός για την τάση του να επιδεικνύει τα κατορθώματά του, σχεδιάζει γιορτάσει την διαφαινόμενη επανεκλογή του στην προεδρεία της Ρεαλ Μαδρίτης με την ανακοίνωση πρόσληψης του Κάρλο Αντσελότι.

Αυτό θα γίνει αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Πέρεθ να μην έχει αντίπαλο στις εκλογές. Σε μια τέτοια περίπτωση η νέα διοίκηση θα οριστεί στις 2 Ιουνίου, τη μέρα δηλαδή, που τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Βασίλισσας» και η θητεία του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το πλάνο είναι την επόμενη κιόλας μέρα να παρουσιαστεί ο Καρλίτο, ο οποίος με ομιλία του στην τελευταία προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Παρίσι παρά τις πιέσεις του ιδιοκτήτη του συλλόγου Σεϊχη Αλ Κελαϊφι. «Εύχομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν τα καλύτερα για το μέλλον κι ελπίζω τα όνειρά σας να συνεχίσουν να μεγαλώνουν», είπε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: «Εσείς, παιδιά, θα πρέπει να είστε χαρούμενα. Ο ήλιος βγήκε ξανά την ημέρα που ήρθατε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη στήριξη που μας δώσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σας ευχαριστώ για όλα».

Ο Αντσελότι έχει αρχίσει ήδη να λειτουργεί ως τεχνικός της Ρεάλ και όπως αναφέρει η Marca έχει προλάβει να ζητήσει και την πρώτη του μεταγραφή. Νούμερο ένα στόχος του είναι ο Αρτούρο Βιντάλ της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ