WSJ: Το μουστάκι του Αγάθωνα, το ΚΤΕΛ των Koza Mostra, η Eurovision και η οικονομική κρίση - iefimerida.gr

WSJ: Το μουστάκι του Αγάθωνα, το ΚΤΕΛ των Koza Mostra, η Eurovision και η οικονομική κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οικονομική κρίση και την πολιτική λιτότητας με τη Eurovision, τους Koza Mostra και το μουστάκι του Αγάθωνα κατάφερε να συνδέσει η Wall Street Journal σε άρθρο της με τίτλο «Οι Ελληνες τραγουδιστές έμαθαν πως το αλκοόλ δεν είναι τσάμπα».

Συγκεκριμένα, στο άρθρο αναφέρεται πως τα νέα αστέρια του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ο Αγάθωνας μπορεί να τα πήγαν καλά στην Eurovision, αλλά βίωσαν στο... πετσί τους την έλλειψη χρημάτων, αφού η ελληνική αποστολή είχε μπάτζετ μουσικών του δρόμου. Το κείμενο επικαλείται ρεπορτάζ του MEGΑ, στο οποίο αναφερόταν πως οι μουσικοί μοιράζονταν τα δωμάτια στο ξενοδοχείο τα ημερήσια διαθέσιμα χρήματα ήταν 15 ευρώ.

Η WSJ, επίσης, τονίζει τις δηλώσεις του Ηλία Κόζα πως αυτός και η μπάντα γύρισαν με ΚΤΕΛ στη Θεσσσαλονίκη και ότι ταξίδεψαν στην Σουηδία με πέντε ευρώ στην τσέπη και συνδέει αυτή την ένδεια με την γενικότερη οικονομική κρίση αναφέροντας πως αρχικά δεν ήταν καν σίγουρο αν η Ελλάδα θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού επειδή η κυβέρνηση μέσω του Σίμου Κεδίκογλου είχε τονίσει πως δεν είναι σωστό να πληρώνει για έναν διαγωνισμό αγνοώντας το κοινωνικό αίσθημα αδικίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ